آیا می دانستید گران قیمت ترین قهوه دنیا در اندونزی تولید می شود؟ طرز تولید آن را دوست نخواهید داشت !!! بنابراین وارد جزییات تولید نمی شوم و دانه های معروف اندونزی را توضیح میدهم.
اندونزی چهارمین تولید کننده قهوه در دنیا میباشد. 25% صادرات قهوه از نوع اربیکا با اصالت روبستا می باشد. قهوه های اندونزی دارای اسید کم و در عین حال طعمی قوی دارند. این باعث می شود که قهوه مناسبی برای ترکیب با قهوه های امریکای مرکزی وشرق آفریقا شود.
قهوه های معروف اندونزی عبارتند از: جاوا، سولاوسی، بالی، ماماسا
در این سایت می توانید بهترین قهوه های اندونزی را سفارش دهید.
اگر دانه اندونزی را به صورت لایت تفت دهید، طعم واقعی آن را که کمی ترش و بدنه قوی را حس خواهید کرد.اگر دانه تیره تفت داده شود طعم ترشی از بین می رود ولی با این کار اسید کلرژنیک از بین می رود.لازم به ذکر است که اسید کلروژنیک یک آنتی اکسیدان هست و همین باعث می شود قهوه برای بدن مفید باشد
دانه جاوا اندونزی برای ترکیب قهوه ترک استفاده می شود.
.
نمايش 1 تا 7 از 7 (1 صفحه)