قهوه های ربستا در تانزانیا کنار دریاچه ویکتوریا کشت میشود. آب و هوای مرطوب و خاک آتشفشانی این قهوه را از قهوه های ربستای دیگر از نظر طعم متمایز می کند.
کافیین این قهوه از تانزانیا آرابیکا بیشتر است.از خصوصیات این قهوه بدنه قوی، ماندگاری طعم بعد از نوشیدن قهوه و طعم کاراملی است، کافیین متعادل و بدنه متوسط از مشخصات این قهوه است.
این قهوه با فرآوری مدیوم دارک موجود است و در ترکیب قهوه کلیمانجارو استفاده شده است.
قهوه در قرن 16 از اتیوپی وارد تانزانیا شده است و در آن زمان دانه سبز قهوه تانزانیا ربستا را پس از جوشاندن میل می کردند. در آن دوره کاشت قهوه به صورت انحصاری در دست رییس قبایل بوده و تا مدت ها به جای پول از دانه های قهوه استفاده میشده است.
در کلکسیون قهوه دیجی کافی سه نوع قهوه تانزانیا موجود است که هر کدام با دیگری از نظر طعم و رایحه و خصوصیات متفاوت است.
به پیشنهاد دیجی کافی قهوه را به مقدار نیاز مصرف در منزل آسیاب نمایید و از بو و طعم تازه لذت ببرید، ولی در صورتی که ترجیح می دهید دیجی کافی آسیاب را برای شما انجام دهد لطفا گزینه "آسیاب شود" را انتخاب نمایید و هنگام سفارش در قسمت توضیحات نوع دستگاه تهیه قهوه خود را به ما معرفی کنید.
در صورت هر گونه سوال، شک یا تردید با شماره پشتیبانی در قسمت تماس با ما یا 09100200849 تماس حاصل فرمایید.