قهوه کنگو بوربن 400 گرم
دانه از نوع ربستا و در منطقه ایزیرو (isiro) شمال شرق کنگو برداشت شده و به کلکسیون قهوه دیجی کافی اضافه گردیده است. بوربون یا بوربن به معنی شکل ظاهری قهوه است که معمولا حالت گرد دارند. قهوه های بوربن روی کمربند کاشت قهوه یافت می شوند و هر منطقه طعم مخصوص به خود را دارد.
11
هزار بومی کنگو در صنعت قهوه مشغول هستند. ما خوش شانس هستیم که طعم این
قهوه را می توانیم امتحان کنیم زیرا به علت امنیت پایین خروج قهوه از کنگو
بسیار سخت است.
طعم کاراملی و بدنه متعادل و کافیین به نسبت زیاد از خصوصیات این دانه است. ( این خصوصیات در تست های دیجی کافی به دست آمده و نوع فرآوری بسیار تاثیر گذار است). اسپرسوی این قهوه طعمی آشنا، شبیه به قهوه جاوا اندونزی دارد. قهوه جاوا اندونزی در لاوازای آبی(به شرطی که اصل باشد و از ایران یا کشور های همسایه خریداری نشده باشد) استفاده شده است.
آرومای دم شده این قهوه پس از 10 دقیقه همانند اسپرسوی این قهوه است و پس از 20 دقیقه دم کشیدن طعم رقیقتر به همراه وانیل را در فنجان خود حس خواهید کرد که بسیار مطبوع برای ترکیب با شیر می باشد.
به پیشنهاد دیجی کافی قهوه را به مقدار نیاز مصرف در منزل آسیاب
نمایید و از بو و طعم تازه لذت ببرید، ولی در صورتی که ترجیح می دهید دیجی
کافی آسیاب را برای شما انجام دهد لطفا گزینه "آسیاب شود" را انتخاب
نمایید.
در صورت هر گونه سوال، شک یا تردید با شماره پشتیبانی در قسمت تماس با ما یا 09100200849 تماس حاصل فرمایید