قهوه های سینگل اوریجین(دانه یک مزرعه از یک کشور) قهوه های خاصی هستند که ما میدانیم از کجا به کلکسیون قهوه دیجی کافی اضافه شده است. قهوه های سینگل اوریجین به افرادی پیشنهاد می شود که طعم و رایحه قهوه های متفاوت را امتحان می کنند. قهوه های ترکیبی قهوه های حرفه ای هستن با فرمول خاص.به عقیده دیجی کافی قهوه های ترکیب شده طعم، رایحه، مزه و کافیین بهتری دارند.
تمامی قهوه ها(به غیر از قهوه ترک و برخی برند ها) به صورت دان می باشد و در صورت انتخاب شما در گزینه ها آسیاب می شود.
به اطلاع دوست داران قهوه می رسانیم طعم ترشی یا اسیدیته در برخی از قهوه ها(که در توضیحات به آن اشاره شده است) به علت وجود اسید کلوروژنیک است. اسید کلوروژنیک همان آنتی اکسیدان قوی موجود در قهوه است که برای سلامتی مفید است.
اگر نمیدانید کدام قهوه را انتخاب کنید حتما با پشتیبانی دیجی کافی مشورت کنید، مطمیین باشید همکاران در دیجی کافی همیشه آماده پاسخگویی به شما قهوه دوست عزیز هستند.
به علت تقلب بسیار رایج ، قهوه فوری و همچنین قهوه کپسولی در دیجی کافی به فروش نمی رسد.
قهوه های آسیای جنوب شرقی معمولا کافیین بیشتری دارند و رایحه (آروما) مخصوص به خود را دارند که روبستا نامیده میشوند، قهوه روبستا با طعم های منحصر به فرد در آفریقا و آمریکای جنوبی هم کشت می شود. قهوه های روبستای آفریقا کافیین بالایی دارند و در نوع خود بینظیر هستند.
قهوه های آرابیکا: آن دسته از قهوه هایی هستند که اسید کلروژنیک بالاتری دارند و در ارتفاعات و مناطق کوهستانی کشت می شوند. دانه هایی که در ارتفاعات آسیای جنوب شرقی رشد کرده اند با نام آرابیکا شناخته می شوند ولی هیچگاه از نظر طعم و بو به پای قهوه های آمریکای جنوبی یا آفریقا نمیرسند.
چرا قهوه را اینترنتی سفارش دهیم:
1. ظاهر قهوه گویای کیفیت قهوه نیست: دانه های بزرگ یا کوچک گویای کیفیت قهوه نیست ولی اگر حرفه ای باشید از ظاهر قهوه می توان دریافت که آن قهوه آرابیکا است یا روبستا.
2. بوی قهوه گویای خوب بودن قهوه نیست: ضرب المثل کلمبیایی درباره قهوه است که میگوید قهوه کلمبیا را بهتر است بو کنید تا بنوشید. در واقع قهوه کلمبیا به علت بوی بسیار مطبوع در دنیا معروف است( ولی به اعتقاد دیجی کافی قهوه خوبی هم هست). شما با بو کردن قهوه میتوانید تشخیص دهید که قهوه تازه است یا از تاریخ فرآوری یا رست آن گذشته .در واقع قهوه را باید دم کرد تا کیفیت آن مشخص شود.
3. به اعتقاد دیجی کافی قهوه همانند برنج انواع مختلف دارد. باید امتحان کرد و طعم این نوشیدنی پر رمز و راز را چشید ، سپس نظر داد. قهوه ها در دیجی کافی طعم های متفاوتی دارند.قهوه کنگو عجیب است ! طعم قهوه جاوا + قهوه های آفریقا را می دهد. قهوه مکزیک زود دم میکشد. قهوه های اتیوپی جادو می کنن. قهوه های هند صاحب سبک هستند. قهوه های تانزانیا و اوگاندا متفاوتند.قهوه های برزیل مثل سنتوز و ریو هر کدام طعم مخصوص به خود را دارد. قهوه ویتنام و اندونزی هم اکثر ما در قهوه ترک یا ارمنی طعم آن را چشیده ایم.
از میان این همه قهوه کدام را سفارش دهیم:
در قسمت انواع قهوه تعداد زیادی قهوه وجود دارد ولی کدام یک را انتخاب کنیم.
اگر با موکاپات قهوه درست می کنید حق انتخاب زیادی دارید. اگر قهوه را دم می کنید انتخاب ها به عقیده دیجی کافی کمی محدود تر می شود. اگر دستگاه اسپرسو ساز خانگی و برقی دارید انتخاب خیلی سخت می شود. اگر دستگاه صنعتی دارید پیشنهاد های ویژه ای برای شما داریم.
افرادی که از موکا پات یا اسپرسو ساز رو گازی استفاده میکنند می توانند تمام قهوه های سینگل اریجین یا اسپشیالیتی ( قهوه های یک مزرعه خاص در یک کشور خاص) را انتخاب نمایند.
آنهایی که قهوه را دم می کنند (فرنچ پرس، فیلتر، دراپ، مدل قهوه ترک، دستگاه V ، کمکس و ...) قهوه های آمریکای جنوبی و اتیوپی یا قهوه های ترکیبی که در توضیحات به آن اشاره شده است را پیشنهاد می دهیم.برخی قهوه های آسیایی و آفریقایی طعم و رایحه بسیار مطبوعی هنگام دم کردن دارند.لطفا توضیحات را مطالعه نمایید.
اسپرسو ساز های خانگی قبلا کیفیت مناسبی نداشتند ولی در 2 تا 3 سال اخیر کیفیت بهتری دارند و قهوه های ترکیبی همانند سیگنیچر، کرو، قهوه های مخصوص دیجی کافی، جنگل سیاه، ... و تمامی قهوه های سینگل اریجین را پیشنهاد می دهیم. سلیقه شما باعث می شود قهوه را در سفارش های بعدی دقیق تر انتخاب نمایید.
پس از نوشیدن قهوه نظر خود را ثبت نمایید، این کار شما علاوه بر حمایت ، در بالا بردن کیفیت قهوه ها ما را یاری می کند.
خواص قهوه
۱- به دلیل خاصیت نشاط بخشی قهوه، ضد افسردگی است.
۲- نوشیدن یک فنجان قهوه در بسیاری از مواقع سردرد را برطرف میکند.
۳- قهوه به دلیل داشتن مادهای به نام تانن از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
۴- تحقیقات ۹ ساله دانشمندان ژاپنی نشان میدهد مصرف منظم قهوه به دلیل دارا بودن اسید کلروژونیک، خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۴۹ درصد و مصرف نامنظم قهوه میتواند خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۲۹ درصد کاهش دهد.
۵- محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که نوشیدن یک فنجان قهوه در طی روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد. زیرا ترکیبات موجود در قهوه از جمله منیزیم و پتاسیم به سوخت و ساز قند در بدن کمک میکند.
۶- تحقیقات مریم سابقی و یاسر دری، دو محقق ایرانی در آمریکا نشان دادهاست که بوییدن دانههای قوه میتواند باعث بازگشت اشتهای از دست رفته پس از آشپزی شود. آنان معتقدند که مولکولهای قهوه با حرکات جنبشی خاص خود باعث جدا شدن مولکولهای غذا از گیرندههای بویایی بینی و بدین ترتیب باعث بازگشت اشتها میشود. این دو محقق همچنین این روش را جهت افزایش سلامتی حیوانات در موسسههای تحقیقاتی پیشنهاد کردهاند.
(منبع: ویکی پدیا)
جهت ارسال به سراسر ایران مبلغ 25000 تومان به فاکتور اضافه خواهد شد.